InLei® Brow Bomber is een professionele  behandeling van de wenkbrauwen, die het doel hebben het haar te voeden met maximale voedingswaarde. 

 

Andere termen die je mogelijk al eens bent tegen gekomen zijn Brow Lamination of Brow Lift. 

 

De Brow Bomber is ook dergelijke behandeling met als meerwaarde dat de laatste stap, de ‘Bomber’ de wenkbrauwharen zal voeden.

 

Het is een cosmetische procedure die is ontworpen om de wenkbrauwen een vollere, dikkere en meer gedefinieerde look te creëren en kan ook helpen om eventuele asymmetrie of dunne gebieden in de wenkbrauwen te corrigeren. 

 

Het is een geschikte optie voor personen met weerbarstige of naar beneden groeiende wenkbrauwharen, omdat het kan helpen om ze te onder controle te krijgen en vorm te geven. De wenkbrauwhaartjes worden in de gewenste richting geplaatst, wat resulteert in een fris en verzorgd uiterlijk.

 

De resultaten houden doorgaans enkele weken aan, afhankelijk van de individuele haargroeicyclus.

De Brow Bomber Butter wordt als laatste toegevoegd aan de behandeling en is ook als enkel product te gebruiken voor de wenkbrauwen.

 

De Brow Bomber Butter heeft een opmerkelijke werkzaamheid, niet alleen tijdens de behandeling maar ook als een enkel product, omdat het rijk is aan gehydrolyseerde oliën met sterke nutritionele eigenschappen die de haarstructuur binnendringen en er een beschermende film omheen creëren.

 

In het bijzonder bevat Brow Bomber-butter een krachtige mix van oliën die het haar voedt, herstelt, beschermt, omhult en zacht maakt.

 

Het wordt gebruikt na het permanente, fixatie- en verfproces van InLei®.

 

Dit zijn de belangrijkste kenmerken:

 

Amandel olie: voedend/hydraterend/verzachtend - Met zijn voedende en verzachtende eigenschappen maakt het het haar zacht, helder en gevoed. Uitstekende remedie tegen haaruitval omdat het dankzij hydratatie het kan voorkomen.

Macadamia olie: antioxidant/ regenereert/ anti veroudering/ beschermend/ verzachtend/herstellend/ bevat: vitamine E, Omega 3, oliezuur, palmitoleinezuur -Brengt de talgproductie in evenwicht, voedt, hydrateert en herstructureert het haar zonder het te verzwaren. In de zomer beschermt het de haren van de wenkbrauwen door de kleur langer onveranderd te houden

Arganolie: Voedend/ hydraterend /geeft glans/ geeft zachtheid/ hersteld de haarstructuur / bevat: aminozuren, omega 3, omega 6 ,vitamine E en A - Het absorbeert snel, hydrateert , neutraliseert vrije radicalen ,geeft zachtheid en zijdeachtigheid. Het hersteld droog, broos en glansloos haar.

Calendula lip-extract: kalmerend/ rustgevend/helend/ anti- irriterend/ antiseptisch - Het heeft een verzachtende werking op de rode en ontstoken huid en normaliseert dankzij zijn eigenschappen de talgproductie

Kamillebloemen extract: ontstekingsremmend /beschermend /beschermt tegen allergie - Kamille is altijd sterk aanbevolen voor behandelingen, vooral voor licht haar. Het heeft een beschermende werking tegen externe agressies en is een krachtige onstekingsremmer die beschermt tegen allergieën

 

Het is belangrijk op te merken dat wenkbrauwlaminering moet worden uitgevoerd door een getrainde en ervaren professional om de veiligheid te garanderen en de gewenste resultaten te bereiken. Bovendien zijn er, zoals bij elke cosmetische ingreep, potentiële risico's en bijwerkingen verbonden aan het lamineren van wenkbrauwen, dus het is raadzaam om een ​​gekwalificeerde professional te raadplegen voordat u verder gaat.